Cégismertető

Vállalatunk, a magyar tulajdonban levő ECOMISSIO Kft. 1996 óta áll a hazai környezetvédelem szolgálatában. Egyre növekvő mennyiségben, manapság már évi 20 ezer tonnát meghaladó mértékben szabadítjuk meg környezetünket az újra nem hasznosítható, zömében veszélyes hulladékoktól. Széles tevékenységi körünkkel középvállalatunk a magyarországi hulladékpiac meghatározó szereplője, komplex szolgáltatást nyújtva. Az elérhető legjobb technikának (BAT) megfelelő égetőinkben az átvett hulladékok túlnyomó többségének véget ér életciklusa, míg a begyűjtött egyéb hulladékok célszerűbben, vagy gazdaságosabban kerülnek újrahasznosításra, vagy egyéb ártalmatlanításra.

Társaságunk központja, és fő ártalmatlanító létesítménye Tiszaújvárosban, a MOL Petrolkémia Zrt. területén található, magas szintű ipari kultúrájú, kiváló infrastrukturális környezetben. Másik telephelyünk, ill. termikus létesítményünk Tiszavasváriban az Alkaloida Gyógyszergyár területén található.

Tanúsított környezetirányítási és minőségügyi komplex rendszerünk megfelel az MSZ EN ISO 14001:2015 és MSZ EN ISO 9001:2015 szabványok követelményeinek, valamint az MSZ ISO 45001:2018 szabvány követelményeinek megfelelő MEBIR rendszert működtetünk.